Gott nytt år!


Det nya året firades in hemma hos oss med god mat, badtunnebadande samt lekande och skrikande barn. Inte direkt någon cool nyårsfest men vi hade roligt ändå. J hade eldat i tunnan hela dagen så det var riktigt varmt och skönt att hoppa ner i den tillsammans med de andra mammorna, C och M. Vi fick ju bada i skift så killarna hoppade i efter oss och satt kvar tills det bara återstod minutrar av 2008. Då skålade vi ikapp med barnen och tittade på alla fina fyrverkerier genom fönstret.
Nyårsmiddagen bestod av sparris inrullad i parmaskinka med citronsås och pinjenötter, plankstek och vaniljkesella med krossade digistivekex och hallon - kanongott allting. Alla hjälptes åt på ett eller annat sätt så det gick väldigt smidigt.
C med familj åkte hem vid ett och M:s familj sov i sin husvagn som de dagen till ära hade parkerat utanför på uppfarten.

Idag vaknade vi ganska sent (efter de sedvanliga jobbiga nattpassen) och efter frukost fick vi en kopp kaffe inne hos M, J, L och H i husvagnen innan de rullade vidare till Malmköping där de ska campa några dagar. Därefter tog vi en långpromenad (den s k Önstarundan) där vi slog följe med en familj från dagis som visade ett för oss okänt promenadstråk. Längs den vägen fick vi hälsa på både hästar och getter till E:s stora lycka.

Nu hade jag egentligen tänkt sitta vid datorn och jobba en stund (ska jobba in halvdagen på måndag så att jag kan vara ledig då) men jag tar det imorgon i stället. J har gått med på att se Sex and the city-filmen så det är bäst att passa på att bädda ner sig i soffan, tända lite ljus och ta fram lite av all choklad som "måste" ätas upp. Jag har visserligen sett filmen på bio men den är värd att ses en gång till.

Kommentarer

Anonym sa…
Låter som ni haft en bra julhelg och en trevlig nyårsafton. Visst är det skoj med Guitar hero! Blev också utbuad första gångerna. Men det handlar ju inte om att man är dålig utan inte fått kläm på tekniken!! :) Sen är det bara att klämma i, stampa takten lite med foten så brukar det gå så mycket bättre ;)God fortsättning! Kram
Anonym sa…
Läckra badmössor! ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Brännmaneter

Sov gott älskade farfar