Jag älskar den här bilden



Nu har jag suttit och kollat igenom alla våra resebilder och är om möjligt ännu mer sugen på att resa. Bilden här ovan är tagen på lilla E första dagen vi var i Thailand i mitten av december 2006. Hon var så fascinerad av sanden och hon var länge upptagen med att utforska hur den rann emellan hennes små fingrar.

Kommentarer

Anonym sa…
Ujuj, här har det hunnit hända mycket :) Mycket att läsa på en gång! Härlig bild på E och även jättefin bild på dig! Blir lite ressugen själv av att titta på bilderna. Själv är jag sugen på Nya Zeeland, men det lär nog dröja med de jäkla CSN-lånet som höjts nåt enormt i år för hur mycket som ska betals tillbaka i år!

Har nåt svagt minne av när du skulle gå med mig på Arosfestivalen också och du hade problem med tankningen :) Men vet själv hur det kan vara. Ibland får man tillfällig blackout! En del är heller inte alltid så enkla, jo enkla när man vet hur man ska göra, men innan står man där som ett fån ett tag innan man kommer på hur det ska göras. Varför kan inte alla fungera lika...?

Käka lunch nån dag i februari kanske? Kramisar
Anonym sa…
Ja, ressugen är jag alltid. Men nu hägrar Usa och planerna är i full gång. Vi längtar. Hoppas ni kommer iväg nånstans snart.
Anonym sa…
Vilken härlig bild på lilla E. :) Hoppas att vi får en liknande i sommar när vi tar med Vidde på tågcharter till Italien. :)
Synd att vi inte kunde ses i helgen när ni ringde. Hör av er igen när du/ni har tid!
Hittade till dig tack vare att du besökte min sida:)Jättefin bild. Skulle verkligen vara fin uppförstorad på en canvasduk. Visst är det härligt med Thailand? Vi har bara varit där 1 gång men reste runt till 4 olika ställen. Vi funderar på att åka till Bankok i sommar, endast för att shoppa. Möjligtvis sola en smula om solen kikar fram.
Kramar Anette

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Brännmaneter

Sov gott älskade farfar