Cirkus light


Igår hade cirkusen kommit till Skogstorp så vi traskade/cyklade dit hela familjen och hälsade på kameler och hästar, köpte lotter och gick omkring på området och beundrade det "stoora" cirkustältet från utsidan. Sen åkte vi hem. Eller rättare sagt, jag cyklade vidare till dagis där det var styrelsemöte och J gick hem och nattade tjejerna. Det kändes lite taskigt att vi inte kollade in själva föreställningen men det verkade inte ha spelat någon roll för E som sjöng om "Kalle Kamel" och lekte lottstånd resten av kvällen tills det blev dags att sova. Billigt blev det också. Två lotter (a la fiskdamm) med vinst varje gång samt en festis för totalt 75:- istället för dryga 600:- som enbart inträdet för oss fyra skulle ha kostat. Ett bra spartips i dessa lågkonjunkturtider med andra ord.

Kommentarer

Malin sa…
Äsch det räcker väl. Jag har varit på cirkus med barnen och det var alldeles för långt, de tröttnade så de hade säkert nöjt sig med det som ni gjorde.
Norpan sa…
Åh en sån söt kamel! Älskar kameler :) Ja, det blev ju billigt och bra. Men inte alltid det mest avancerade som är det roligaste. De verkar ju nöjda ändå! :)
Camilla sa…
Det var ju smart. Barnen ville så gärna gå. Visste inte att man kunde gå in på området, utan biljett!
Rebecka sa…
Fint att ni inte stödjer det djurplågeri som en cirkus innebär! När flickorna blir lite större kan ni ta med dem på nycirkus i stället. Mycket roligare, och inga djur!

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Brännmaneter

Sov gott älskade farfar