Ny säng



I slutet av förra veckan fick M för sig att hon inte längre ville sova i spjälsängen och blev ursinnig när vi la ner henne där. När vi la henne i E:s säng blev hon nöjd och somnade. E la sig då i spjälsängen istället.
Men så där kunde vi ju inte ha det så vi ringde på en Lokusannons och köpte en våningssäng (Ikeas Kura) för en billig peng som vi monterade ihop igår till båda barnens stora lycka.
M somnade i nya sängen på studs men E kom plötsligt på alla möjliga anledningar till att få klättra ner från sin överslaf; "ska kissa", "ska bara lägga nallen där", "ska bara säga att moa sover" etc.
Nattsömnen skiljde sig inte så mycket från hur vi brukar ha det men möjligen att M sov lite längre pass än vanligt. E, hon kom in som vanligt runt midnatt och la sig hos oss.

Natttningen idag gick lite sämre. E skulle prompt sova bredvid M men det ville såklart inte M så det blev lite konflikter ett tag. Men med lite vällingmuta gick E med på att lägga sig i sin säng och just nu snusas det för fullt därinne och som alltid så hoppas vi på att just i natt blir den natten då båda sover HELA natten utan att vakna! Troligt...

Kommentarer

mallan sa…
Fint, men jag trodde du skulle ha sänghimlen på kortändan vid huvudet men det går ju bra så där oxå.
Självklart sover de hela natten i natt!!

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Brännmaneter

Sov gott älskade farfar