Svisch

Helgen är redan slut. Kan inte fatta att det bara säger svisch så är den slut. Men det har varit en rolig och händelserik helg så det kanske är därför.

Det gick riktigt bra på loppisen igår och jag sålde för lite mindre än tusen kronor. Det som gick bäst var leksaker (pussel, böcker, teletubbies etc). Det var inte lika lätt att sälja kläder, vilket de flesta av oss som var där märkte. Tror det beror på att merparten av de kläder som såldes var i storlekarna 62/68-86/92 och att många letade efter kläder i större storlekar. Aja, nu får lilla Miranda ännu fler kläder än de jag redan hade sparat undan åt henne (Miranda är J:s kusinbarn) och jag kanske även kan spara lite till den lilla Strängnästösen som beräknas födas i april.

Kvällen avslutades hemma hos familjen Vikla-Lewén som vi har lärt känna från vårt dagis (jag vet att det egentligen heter förskola nuförtiden, men men...) där vi käkade thaimat och kollade melodifestivalen. Papporna och barnen hade varit på Vattenpalatset under dagen när vi mammor stod på loppisen så jag tror alla var ganska trötta och det blev hemgång ganska tidigt.

Idag började tjejerna och jag dagen med barngympa i Skogstorpsskolan medan J åkte längdskidor (han tränar inför nästa veckas stafettvasa och med tanke på att han nu har tränat två hela gånger så borde det gå riktigt bra då... :-) ). Sen var Ebba och jag på bio med Malin och Leo och tittade på Trassel. Första biobesöket för barnen och första gången med 3D-glasögon för mammorna :-) Filmen var rolig för både stora och små så den kan jag verkligen rekommendera. Avslutade även denna kväll med thaimat fast i Hällberga istället.

Somnade nyss när jag nattade Ebba så jag missade Solsidan, som verkligen är bästa serien just nu, men tack och lov går den att se på tv4Play så nu blir det skrattfest i en halvtimme.

Kram på er

Kommentarer

Unknown sa…
Såg er på Spicy. Jag for in och ut som en liten skugga =)
Rebecka sa…
Ja det var verkligen mycket bebiskläder på loppisen. :)
Vet du om det blir nån fler gång? Hörde att det bara kostade 50 kr med ett bord, så vi kanske kan stå nån gång vi också. Kram!
Lotta sa…
Jacob: Du måste verkligen ha varit snabb för jag missade dig totalt och det är ju inte direkt stort där inne...

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Sov gott älskade farfar

Brännmaneter