Den eviga matfrågan

Äta gör man varje dag. Flera gånger dessutom. Ändå står man där strax efter fem på eftermiddagen och kliar sig i huvudet och undrar vad man ska laga för mat samtidigt som barnen, och ibland även sambon, gnäller och är vrålhungriga. Fort ska det gå dessutom och så ska man ha alla ingredienser hemma. Inte alltför sällan blir det pulvermos och färdigköpta köttbullar eller makaroner och falukorv. På sin höjd blir det en burk majs till och kanske lite skivad gurka. Det går superfort att tillaga och barnen älskar det i och för sig men det känns väldigt fantasilöst och inte så näringsrikt.

Därför ska vi nu testa Linas Matkasse några veckor och se om det är så bra som "alla" säger. Första kassen kommer den 28 mars. Återkommer med recension.

Kommentarer

Norpan sa…
Ja, fy sjutton vad svårt det kan vara att hitta på mat ibland! De där kassarna börjar bli allt vanligare! Bekvämt och enkelt!:) En på jobbet kör Linas matkasse och brorsan och Y har testat matkasse som jag inte kommer ihåg vad den heter. Nu ska de byta till Coops matkasse då brorsan ju jobbar där. O det fanns för 2,4 6 personer så det verkar ju bra och för 4 dagar i veckan. Kanske slår till och testar för två tom :)Må så gott! Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Sov gott älskade farfar

Brännmaneter