Klänningsångest

Har suttit vid datorn flera kvällar nu och letat efter en klänning som jag kan ha på mig på den kommande julfesten i Dubai. Har hittat några som jag gillar men behöver ha lite smakråd. Vad tycker ni och är det någon som har tips på vart jag kan leta vidare? (Har varit in på bl a Nelly, Bubbelroom, H&M, Ellos, Haléns etc)

Kommentarer

Sonia sa…
Den översta är som gjord för dig och tror jag passar fint på en julfest i Dubai :)
sugplopp sa…
Nr 2 är väldigt gala och stilig. Gillarn.
Norpan sa…
Första var riktigt snygg och skulle passa dig perfekt! Gillar även den näst sista som var lite tuff och snygg! :) Vad kul att ha den festen att se fram emot! Du kommer säkert få skitskoj! Kramisar
Anna sa…
Hej och kul att du kikat in till oss på halens.se som du säkert såg har vi tokmånga snygga klänningar. Lycka till i ditt val. Ett tips till dig om du ska lägga ut produkter igen....

Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
1. Skriv ett blogginlägg
2. Gå in på den specifika produktsidan på www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se förstasida.

Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.

Lycka till och trevlig torsdag önskar vi på Halens!
Lotta sa…
Tack för att ni kommenterade :) Den svart/vita klänningen är min favorit i nuläget men samtidigt gillar jag den långa... hm... svårt det här... Få se vad det blir :)

Populära inlägg i den här bloggen

Så här känns det att bli bränd av en Box Jellyfish

Brännmaneter

Sov gott älskade farfar